domingo, 5 de mayo de 2013

QUI SOM I QUÈ FEM?


Benviguts al blog!


Hola a tots. Ens presentem. Som la Laura Perramon i la Judit Florensa, dues estudiants de periodisme a punt de llicenciar-nos a la Facultat de Comunicació Blanquerna.

Ens trobem a l’era de la comunicació i, dintre d’aquesta, el fenomen de les xarxes socials té una gran importància perquè està molt present a la vida dels adolescents d’arreu del món.

Ens hem proposat abordar aquesta qüestió al nostre blog però, com és tan i tan àmplia, hem decidit acotar-la i centrar-nos en analitzar l'ús de Facebook i Instagram entre els nois i noies de 12 i 19 anys a Catalunya. Creiem que molts d'ells no són conscients del risc que poden comportar les xarxes socials. 

Esperem que us agradi tot el que publiquem i, sobretot, que us sigui útil la informació que trobeu relacionada amb aquest fenomen, tant si ets adolescent com si ets pare o educador. Tan és, la qüestió és que puguis aprofundir en aquest tema, conèixer els riscos que comporta i que, si t’interessa, que puguis començar a fer un bon ús.


Dit això, us deixem amb el nostre blog, on trobareu tot d’informació en diferents formats relacionada amb la temàtica que plantegem.

Si voleu seguir-nos, ens podeu trobar a Twitter:

Laura Perramon: @laurapx1991 
Judit Florensa:  @JuditFlorensa 





No hay comentarios:

Publicar un comentario